Koşarak uzaklaştıysan sorun yok hocam
Kaportadan anlamayan biri, değişeni yok, orjinal diye alır.Loading site please wait...
Araca bugun baktim hosuma gitmedi arkadaslar. Arka bagaj kapagi kapaliyken yukarda duruyor bi anormallik var. Sunroff calismiyor. On kaput yukarda duruyor. Lastikler berbat. Daha motor aksamini bilmiyoruz tabi. Ama aracin gidisi guzeldi. Bu arada arac daha once 21 plakaymis.
Bizim bilinçli tüketici alıcılarımız 5 kilo macun olsun ama değişmiş olmasın diye bakınca olaya, insanlar da "S" şeklini almış kaputu bile artık düzelttirmeye veriyor.Kaportadan anlamayan biri, değişeni yok, orjinal diye alır.
Küçük çaplı kazalarından dolayı şirazesi kaymış, her yeri çektirilmiş, macunlanmış ama kaporta aksamından değişen olmamış araçları orjinal diye tanıtan çok insan gördüm...
Kaportadan anlamayan biri, değişeni yok, orjinal diye alır.
Küçük çaplı kazalarından dolayı şirazesi kaymış, her yeri çektirilmiş, macunlanmış ama kaporta aksamından değişen olmamış araçları orjinal diye tanıtan çok insan gördüm...
Göğüs resimlerde güzel görünüyordu, ben de temiz bir araç hissi bırakmıştı.Loading site please wait...
Araca bugun baktim hosuma gitmedi arkadaslar. Arka bagaj kapagi kapaliyken yukarda duruyor bi anormallik var. Sunroff calismiyor. On kaput yukarda duruyor. Lastikler berbat. Daha motor aksamini bilmiyoruz tabi. Ama aracin gidisi guzeldi. Bu arada arac daha once 21 plakaymis.
Aslında şöyle bı düşündüm de yani sıfır bi honda civic veya 2016 model bı jetta golf astraya bınmektense 2011 model düşük kmli bi Mersedese bınmek aynı para ve cok daha mantıklı. Neden Bizim insanımız komsumuz akrabamız, araba satın aldıgında araba almıs diyorlar ama Mersedes aldıgında aaa Mersedes almıs dıyorlar ikincisi Bı golfle bı mersedes konfor ve surus tadı olarak bır degıl üçüncüsü bi mekana gıttıgınde vale gelır kapını acar havan olur dördüncüsü bi ortama gırdın mı herkes sana Bey der aga der, Beşincisi piyasada bı ağırşığın olur Ve 100 bın tl ye bunlar olur şaka gıbı arac fıyatının cok uzerınde 300 bın gösterıyor kendını cunku amblemı yıldız
Loading site please wait...
Koyun, kurt ile gezerdi, fikir başka başka olmasa... (Aşık Veysel)
Arkadaşlar bu aracı renk olarak çok beğendim.Diğer özelliklerine göre değerlendirebilirmisiniz.
Sahibi forumda üye ancak aktif değil, geçen yıl İzmir'de yapılan buluşmada görmüştüm genel hatları ile temiz araçtı, yazılanlar ışığında uygun bence. Fiyat konusunda bu piyasa şartlarında yorum yapmayı bıraktım artık.Arkadaşlar bu aracı renk olarak çok beğendim.Diğer özelliklerine göre değerlendirebilirmisiniz.
Abi aracta sadece dsc ile ilgili olarak buyuk jant takildigindan dolayi kucuk jant taktigini belirtmis.Forumda ise jantlar ile dscnin baglantisi olmadigi yaziyor.Sahibi forumda üye ancak aktif değil, geçen yıl İzmir'de yapılan buluşmada görmüştüm genel hatları ile temiz araçtı, yazılanlar ışığında uygun bence. Fiyat konusunda bu piyasa şartlarında yorum yapmayı bıraktım artık.
@mesut3d
Tam hatırlamadığım için yazmadım. Buluşmada jant lastik muhabbetini yapmıştı Mesut ama detay neydi bilmiyorum. Dsc ile jant ölçüsünün bağlantısı bence de yoktur diye tahmin ediyorum. Bu aracın orjinalinde 15 jant olması gerekir oysa o muhabbette 17 jant ölçüsü geçmişti.Abi aracta sadece dsc ile ilgili olarak buyuk jant takildigindan dolayi kucuk jant taktigini belirtmis.Forumda ise jantlar ile dscnin baglantisi olmadigi yaziyor.
Abi mugla mazda servisi dsc hatasi icin solemis.Sikinti olcak bir durummu bu sence.Tam hatırlamadığım için yazmadım. Buluşmada jant lastik muhabbetini yapmıştı Mesut ama detay neydi bilmiyorum. Dsc ile jant ölçüsünün bağlantısı bence de yoktur diye tahmin ediyorum. Bu aracın orjinalinde 15 jant olması gerekir oysa o muhabbette 17 jant ölçüsü geçmişti.
Bilmeden bir şey söylemek yanlış olur. Genel anlamda dsc hatası veya sorunu varsa hoş bir durum da değil. Özelde ise Sorunun durumunu bilmiyoruz.Abi mugla mazda servisi dsc hatasi icin solemis.Sikinti olcak bir durummu bu sence.
Abi servis jantlarin buyuk oldugunu solemis sebep olarak.Mesut abide 15 lik jant almis ve anladigim kadariyla duzeldi diye soledi.Bilmeden bir şey söylemek yanlış olur. Genel anlamda dsc hatası veya sorunu varsa hoş bir durum da değil. Özelde ise Sorunun durumunu bilmiyoruz.
Hocam şu araca baktınız mıA
Abi servis jantlarin buyuk oldugunu solemis sebep olarak.Mesut abide 15 lik jant almis ve anladigim kadariyla duzeldi diye soledi.