Şase numaranla bir bayi ya da Mazda TR ye mesaj at yardımcı olurlar, kitapçıkta da yazar büyük ihtimalle.Merhaba abilerim. Bu gh kasa ların boya kodu nerede yazar bilen var mı? Ufak tefek leke taş izi ve tampondaki boya atmalarini kendim rötuşlamak istiyorum. Deneyenlerden yol yordam yardımı alabilirim. Teşekkürler.
Bu boya kodu kaputun altinda yazmiyormuydu?Şase numaranla bir bayi ya da Mazda TR ye mesaj at yardımcı olurlar, kitapçıkta da yazar büyük ihtimalle.
Modele göre değişiyor hocam, sizin araçta yazıyor mu bir yerde bilgim yok benim.Bu boya kodu kaputun altinda yazmiyormuydu?
Mail atsan şimdiye dönmüşlerdiAbi ben de çok aradım o siteyi nereye gitti bilemedim
Güle güle kullan hocam, boya işleminin püf noktası boya öncesi zeminin kusursuz bir şekilde hazırlanması. Boyayı yapmak daha kolay ama tabi oda tecrübe ister. Kendi imkanlarınızla güzel olmuşBaya zor oldu ama degdi
Teşekkürler kardeşim. Yanlız şunu başlamadan önce yazsan süper olacakmışGüle güle kullan hocam, boya işleminin püf noktası boya öncesi zeminin kusursuz bir şekilde hazırlanması. Boyayı yapmak daha kolay ama tabi oda tecrübe ister. Kendi imkanlarınızla güzel olmuş
Elinize, emeğinize sağlık. Bence ilk deneme için çok başarılı. Ben çok bocalamıştım araç beyaz olmasına rağmen...Baya zor oldu ama degdi
Hocam senin de gayet başarılı olmuş gibi gördüm ben. Benim dezavantajım çok fazla çukur ve derin çizik olmasıydı. Macunum olsa doldururdum heralde ama macun pek istemedim yanlış uygulayıp sonradan patlama yapmasından çekindim.Elinize, emeğinize sağlık. Bence ilk deneme için çok başarılı. Ben çok bocalamıştım araç beyaz olmasına rağmen...
Mazda 626 GE (1991-97) - Tampon ve Ayna Boyama
Güzel olmuş hocam elinize sağlık, yalnız tel uygulaması kafamda soru işaretleri oluşturdu. Hava geçişini düşürecek gibi duruyor. Börtü böceğin zararı olmaz tazyikli suyla çıkar gider. Tellerin zamanla da böcekle kapanacağını düşünürsek sürekli temizlemek gerekecek.Merhaba abiler. Bugün panjur üstünde çalışmak için panjuru söktüm. Orjinal haline getirmek için siyaha boyadım. Biraz parlaklık da katmak için vernik attım. Ben beğendim. Şimdilik. Arkasına hem görsel olsun hem de radyatör ü börtü böcekten korusun diye tel uyguladım. Teli paslanmasin ve çok göze batmasın diyerek mat çinko ile kapladım. Telin artanını alt ızgarada kullanayım dedim ama onu çinko kaplama yapsam mı karar veremedim. Altı parlak mı kalsın yoksa onu da çinko yapayım mı ne dersiniz? Bu kararsızlıktan dolayı panjuru hala takmadım
Teşekkürler kardeşim. Hava geçişini matematiksel olarak illaki bir miktar dusurecektir hocam haklısın. Ama dikkate değer bir engelleme yapacağını şahsen düşünmüyorum. Malzeme ye fotoğraftan bakınca kalın çıkmış biraz anlamadım sebebini. Ama çok ince bir tel. Bocek telde kalırsa panjura bitişik olduğu için suyu tutunca Radyatöre göre çok daha kolay temizlenecektir. Yada Ben öyle düşünüyorum. Tek handikapım panjur daki mat altta ki parlak olsa mi iyi olur yoksa ikisini de mat mi yapayım ona karar veremedimGüzel olmuş hocam elinize sağlık, yalnız tel uygulaması kafamda soru işaretleri oluşturdu. Hava geçişini düşürecek gibi duruyor. Börtü böceğin zararı olmaz tazyikli suyla çıkar gider. Tellerin zamanla da böcekle kapanacağını düşünürsek sürekli temizlemek gerekecek.