deniz de kum @incirinaltı n da arabaSizin araba skyactiv mazda 3 degil mi
Yok abi kışın alkol almiyorum prensip meselesi yazın deniz kenarin iki bira icerim ama. Abi senin araba sky iste kirmizi degil mi power sence iki araba mi var sende kafam karisti abi seninn araba ne ?Özgür bu akşam erken mi başladın içmeye
aracınız nedir bilmiyorum ama Krank açı pozisyon sensörü varsa aracınızda, onu söküp temizleyip geri takın, kirlendiği zaman gerekli okumayı yapamadığından geç çalışmaya sebebiyet verir.
Abi elektrikçi marş ve akü iyi, sorun bunlarda değil dedi. Biraz dikkatli gözlem yapayım, bakalım hangi durumlarda geç çalışıyor.Marş otomatiğini değiştirmiştik. Ben ilk aldığımda böyle bir sorun olmuştu. Bunun başka bir ismi de var ama ayıp kaçar şimdi.
Bahsettiğim sensörü krankın açısının marş için uygun olduğu anı okuması lazım okuyamazsa marşı geciktirir. Yağsız kontak spreyi ile veya bir tinerli bezle silmeniz kafi, bazen önüne toz kir gelince tam okuma yapamaz, stop etmemesi temiz olduğu anlamına gelmez. Bi deneyin derim.Krank açı sensörü arızalı ise giderken de stop ettiriyormuş, o başıma hiç gelmedi ama dediğini deneyeyim bi yapabilirsem...