İnanılacak şey değil ama gerçek...
Klimalı yazlık ortalamadan 0.7 lt fark etmiş kış şartlarında demek, yalnız 7,7 lt çok iyi değer Mustafa hocam, güle güle kullanSon 2 depo yakıt ortalaması 7.7 lt...
Bülent'in dediği çıktı. Yalnız yakıt tüketiminin artmasında mevsimin yanında çoğunlukla kısa mesafe kullanılmasının da etkisi var...
Benn okula haftada 2 kez arabayla gidiyorum, bu da 10 km gidiş 10 km dönüş. Bunun dışındakiler hep kısa mesafe kullanım. Eşim sabah okula vardığında 14 yazıyor ortalamada diyor. Motorun soğuk olması durumu olmasa değelrer çok farklı olacak demekki..Klimalı yazlık ortalamadan 0.7 lt fark etmiş kış şartlarında demek, yalnız 7,7 lt çok iyi değer Mustafa hocam, güle güle kullan
Ortalama hiz 39 derken... Araba rölantide calisirken altinda dunya donmeye devam mi ediyordu?Ortalama hız 39, yakıt ortalaması 7.4. Özensiz kullanım
Çok mu düşükOrtalama hiz 39 derken... Araba rölantide calisirken altinda dunya donmeye devam mi ediyordu?
Çok mu düşük
Ben hesap etmiyorum. guzu sağolsun kendi hesaplıyor.Her depoda ortalamayı ve km yi sıfırlıyorum.Yoksa kaç km lik benzinim kaldığını nası anlayacamSen daha hesap peşinde misin?
Şaka yaptıydım, niye kızdınız hemenÇok mu düşük
Kızmadım fakat anlamadım da. Onun için gülücük koymadım cümlenin sonuna,konuşmaya devam edelim ki anlaşmazlığı çözebilelim diye.Şu an yine tam anlayabilmiş değilim.Şaka yaptıydım, niye kızdınız hemen
Sehirici ortalama oyle oluyor zaten de genelde onu belirtmez direkt sehirici deriz ya... Ya da sehir disi ise 100le 120yle falan denir ya hani, o baglamda degisik geldi bana ortalama hiz 39 demeniz.
Dogrudur, ortalama hızın 39 cikmasi normal zaten de... Ortalama hiz X deyince sanki "X km/s hizla giderek bu ortalama yakit tuketimini tutturdum" gibi bir anlam cikiyor veya ben cikardim diyeyim, bu X'in yerine de 39 koyunca komik geldi bana. Bi an yollarda 39 km/s hiza sabitleyerek giden bir araç canlandi kafamdaKızmadım fakat anlamadım da. Onun için gülücük koymadım cümlenin sonuna,konuşmaya devam edelim ki anlaşmazlığı çözebilelim diye.Şu an yine tam anlayabilmiş değilim.
Belirttiğim veriler tek bir sürüş değil,depo ortalaması.
Bak yanlış anlaşılmayı ortadan kaldırdıkDogrudur, ortalama hızın 39 cikmasi normal zaten de... Ortalama hiz X deyince sanki "X km/s hizla giderek bu ortalama yakit tuketimini tutturdum" gibi bir anlam cikiyor veya ben cikardim diyeyim, bu X'in yerine de 39 koyunca komik geldi bana. Bi an yollarda 39 km/s hiza sabitleyerek giden bir araç canlandi kafamda
Yoksa matematik olarak 39 cikmasi gayet dogaldir.
Burda 5.45Benzin 5.40 oldu, artık yakıt tüketimine bile bakmıyorum.
Aynen Hatta iki yıldır sürekli tablo yapıyordum, rakamlar uçmaya başlayınca bıraktım, bilgisayar da formatlanınca sıfırı tükettim artıkBenzin 5.40 oldu, artık yakıt tüketimine bile bakmıyorum.
Marmaris-Isparta, arabada 3 kisi var, bagaj tam dolu (4 bavul), klima 21 derece, disarisi ortalama 5 derece (13 ile basladik -8'i gorduk, 2 ile bitirdik).
Yolun yarisi 110'a sabitlenmis sekilde kalan yarisi 90-100 arasi degisen suratlerde gelindi.
Ortalama 7.0 lt. tuketim oldu.