- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Hepsine baktım sigortalarda sıkıntı yok bordcomputer bozuldu sankiSigorta atmış gibi geliyor bana motor kısmındaki sigortalara da baktınızmı?
Hepsine baktım sigortalarda sıkıntı yok bordcomputer bozuldu sankiSigorta atmış gibi geliyor bana motor kısmındaki sigortalara da baktınızmı?
İki taraftaki sigortalara da baktım, hepsi çalışıyor. Biraz önce denedim gene olmadı. Galiba dünyada ilk kez yaşanan bir olay. Almanya daki sitelere de yazdım ama fikri olan dahi yokSigorta atmış gibi geliyor bana motor kısmındaki sigortalara da baktınızmı?
Benim başıma da bir olay gelmişti. Arabanın tüm dış aydınlatmaları ve kapı kilitleri gitmişti. Sigortalara tek tek bakmama rağmen patlamış olan sigortayı görememişim. Servis olayı çözdü. Yani sigortalar çok sinsi olabiliyorlarİki taraftaki sigortalara da baktım, hepsi çalışıyor. Biraz önce denedim gene olmadı. Galiba dünyada ilk kez yaşanan bir olay. Almanya daki sitelere de yazdım ama fikri olan dahi yok
Benim başıma da bir olay gelmişti. Arabanın tüm dış aydınlatmaları ve kapı kilitleri gitmişti. Sigortalara tek tek bakmama rağmen patlamış olan sigortayı görememişim. Servis olayı çözdü. Yani sigortalar çok sinsi olabiliyorlar
sizin sorununuzun bir benzeri benim aracımda oldu, cd çaları tamir etmek için söktüm ve takdım aracın saat ve radyosu çalışıyor , saat ve radyo bilgi ekranında gösteriyor ancak kalorifer bilgiileri ekranda gözükmüyor, her ne hikmetse kalorifer çalışıyor ancak bilgi ekranında hangi sıcaklıkta ve hangi kademede olduğu gözükmüyor, arka resiztans, iç-dış hava alma ve AC, lambalarınında ışığı yanmıyor, ancak tuşlar görevlerini yapıyor, radyonun içinde nasıl bir sigorta olabilir acaba bende radyoyu söküp temizledim taktıktan sonra oldu, acaba içinde cam sigorta mı var ?Tekrar Herkese merhaba, sorun Radyadaymış, radyonun kendisi çalışmıyormuş(sanırım sökerken ben zarar verdim) ve içinde bulunan iki tane sigorta, gösterge paneli ve yol bilgisayarını çalıştırıyormuş. Yani kısaca 50€ gibi bir maliyeti oldu. ( yeni radyo araba çöplüğünden alındı)
Bütün üyelere iyi günler dilerim.