RX8 EKREM USTA
Katılımcı
- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
bende öle dedim çekiciyi görünce lafımı geri aldım ..sınıra kadar başka çekiciyle gelmişler, sınırdan iterek geçirmişler ordanda vel elini İstanbul
bende öle dedim çekiciyi görünce lafımı geri aldım ..sınıra kadar başka çekiciyle gelmişler, sınırdan iterek geçirmişler ordanda vel elini İstanbul Ekli dosyayı görüntüle 19615 Ekli dosyayı görüntüle 19616 Ekli dosyayı görüntüle 19617
Rabbm de senin yüzünü güldür sun abievet ya domestos o kadar mesafeden gelmesi ilginç, adamcağız 12 bin euroya almış, doğru dürüst binemeden elinde kalmış,serviste uçuk bir rakam isteyince benimle iletişime geçti, ve burda , inşallah yardımcı oluruzda güleryüzle memleketine döner
evet ya domestos o kadar mesafeden gelmesi ilginç, adamcağız 12 bin euroya almış, doğru dürüst binemeden elinde kalmış,serviste uçuk bir rakam isteyince benimle iletişime geçti, ve burda , inşallah yardımcı oluruzda güleryüzle memleketine döner
Rabbm de senin yüzünü güldür sun abi
Hayırlı akşamlar abi.işlerinde kolaylıklar bol kazançlar..Hayırlı akşamlar arkadaşlar
ARMA GARAGE - İLETİŞİM BİLGİLERİ | Arma Garage - RX8 Motor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayırlı bayramlarin olsun abi..işlerinde kolaylıklar.bol kazançlar.tüm arkadaşlarımın bayramını kutlar, tekrarını dilerim,, herkese iyi tatiller
Oda bizi buldubir haftalığına yurt dışına gitmem gerekti kadir kardeşim... tekrar döndüm , iş yerindeyim.. kafa şiştimi bazen kaçmak gerek
Makine muhendisi insaat muhendisi bunlar evde takiliyor artik issizlik zor bak bana hergun 15 km yuruyus yapiyorum. Kuzen var marmara makine muh, izmir fen lisesi mezunu aykusu benden kat kat yuksek oss sampiyonu evde aksama kadar nargile iciyorAynı şekilde keyifle izledim. Veli abi muhabirin monoton sesi ya da vurguları acayip gelmiştir sanıyorum. Enteresan bir tonlama var gerçekten.
Ekrem ustam elektronik mühendisi olduğunu bilmiyordum, öğrenince daha da şaşırdım açıkçası. Elektronik nere, mekanik, motor revizyon nere. Çoğu makine mühendisi, otomotiv mühendisinin bile yapamadığı bir şey bu. Gerçekten helal olsun.