Mazda 3 BK (2003-09) Araç İçine Su Alma Sorunu

Hado63

Sessiz
Araç Markası
2006 Mazda 3
Araç Renk ve Tip
Gri Sedan
Merhaba arkadaşlar bugün şans eseri bir manzara ile karşılaştım aracım 2006 model Mazda 3 1.6 otomatik aracın şöför ve sol arka paspas altı bayağı bir ıslak nedeni ne acaba

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Araç Markası
Tabanway
Araç Renk ve Tip
Ten Rengi 41 Numara
Cam fitili ile kapıların fitili su sızdırıyor olabilir, su eksiltme varsa kalorifer peteği kaçırıyor olabilir.

kadir

Kıdemli Üye
Araç Markası
Mazda 3 A/T İmp. 2012
Araç Renk ve Tip
Karamio-Sedan
Sol ön sunroof hortumu kontrol edin.

Murat Yılmaz

Seçkin Üye
Araç Markası
2012 Mazda 3 BL
Araç Renk ve Tip
Füme
Aracınızın su alması normaldir, mazdalarda (özellikle bl-bk)su almazsa araçtan şüphe etmek gerekir.

Broadcast

Özkan
Araç Markası
Mazda 3 BK
Araç Renk ve Tip
Buz Mavi - HB
Sunroof tahliyeleri tıkanıyor benim de başıma geldi aynı olay,kanalları temizleyin veya temizletin düzelir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Araç Markası
2009 Mazda 3 Touring
Araç Renk ve Tip
Sedan - Gri Şimşek
Aracınızın su alması normaldir, mazdalarda (özellikle bl-bk)su almazsa araçtan şüphe etmek gerekir.
Çönküüü Mazdalar amfibi olarak tasarlanmıştır... :cool:

En son teknolojiyle möhendislik harikası olarak hazırlanan bu araçlar karşı markaların içeriye sızdırdığı ajanlar tarafından üretim bandında defolu hale getirilmiştir. İnsan sağlığını her türlü metadan kıymetli telakki eden Mazda sahipleri tabiiki bu durumu hemen farkedip araçları sadece karada kullanılacak şekilde satışa sunmuşlardır. Yine insanlık hayrına yine medeniyetin gelişimi adına..

Mazda bu, hayır-hasenat işleri ile uğraşırken Tellioğullarından karşı markalar da Mazda algısını menfi noktaya getirmek için forumlarda çalışıyor ve Mazda'yı kötülemek için ellerinden geleni yapıyorlardı. Ancak boşuna bu heves, amaçlarına ulaşamayacaklar, onların su almayan, yol- motor sesi yalıtımlı, kapıları olmuş karpuz kıvamında ses çıkaran araçları varsa Mazda'nın da AhuraMazda'sı var, metafizik var, inancımız var.. (Bkz. ekşi-ahura Mazda maddesi)

- - -
@Murat Yılmaz'a özel mesaj:
Abi benim 626'da da su problemi var, ne yapacağuz bir akıl ver gadasını aldığım :kedicik:

Murat Yılmaz

Seçkin Üye
Araç Markası
2012 Mazda 3 BL
Araç Renk ve Tip
Füme

Hasan06

Sessiz
Araç Markası
2010 Mazda 3
Merhaba arkadaşlar bugün şans eseri bir manzara ile karşılaştım aracım 2006 model Mazda 3 1.6 otomatik aracın şöför ve sol arka paspas altı bayağı bir ıslak nedeni ne acaba
Iki taraftan su almasi ilginc. Sunroof ve camin onundeki tahliye borulari ilk supheli.

Hado63

Sessiz
Araç Markası
2006 Mazda 3
Araç Renk ve Tip
Gri Sedan
  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Sunroff deliklerini açtım ama ön taraf yine biraz su olmuş yağmur yağmamasına rağmen

Üst Alt