Murat Yılmaz
Seçkin Üye
gearbest, aliexpress.
Oralardan almak istemiyorum, mağazadan almak istiyorum özellikle.
gearbest, aliexpress.
gearbest ten 2 defa alışveriş yaptım hiçbirinde sıkıntı yaşamadım. a118c yi de, oradan aldığım g1w-c bozulunca geri gönderdim 30 dolar vermeyi teklif etmişlerdi, kabul etmiştim ben de.Oralardan almak istemiyorum, mağazadan almak istiyorum özellikle.
Türkiye'de mağazalarda bulamazsınız.Oralardan almak istemiyorum, mağazadan almak istiyorum özellikle.
hocam; bu konu içerisinde bolca tavsiye mevcut. Aykut bey sağolsun her konuda yardımcı oluyor.Ben de daha net gösteren bir kamera arıyorum, sorun yaşatmıycak, hatta aküye direk bağlatabileceğim, gece gündür harekete duyarlı, elimde bir tane var, çin malı A 101 den almıştım net çekim yapmıyor. Araştırmadayım.
Aküye direk bağlamak sağlıklı değildir. Mini usb soketiyle güç alan kameralar için akü koruması olan OBDII kablosuyla güç almak daha güvenli olacaktır.Ben de daha net gösteren bir kamera arıyorum, sorun yaşatmıycak, hatta aküye direk bağlatabileceğim, gece gündür harekete duyarlı, elimde bir tane var, çin malı A 101 den almıştım net çekim yapmıyor. Araştırmadayım.
SQ8 ve SQ9 bana göre uzun saatler çekim yapabilecek cihazlar değiller. Gizli ip kameralar mevcut onlara bakmanızı öneririm.@AykutEzer sitenizden SQ8 incelemenizi okudum, amacım araç kullanımı değildir, 8-10 mt2'lik bir alanda gizli kamera olarak kullanacağım..
Ufak boyutu ve kızılötesi ledler ile gece çekimine uygun gizli kamera ihtiyacımızı karşılar mı? Sürekli şarjda tutabilecek imkana sahibim, döngüsel kayıt ile sürekli kayıt veya hareket sensörü ile resim çekimi yaptırmayı düşünüyorum.. Hususen bu konuda daha uzun kullanım için resim daha mantıklı geliyor ama resimler ne kadar net çıkar bilmiyorum..
Bu ürünün IR ledlerinin olmaması sebebiyle gece verim problemi yaşanacaktır.SQ8 ve SQ9 bana göre uzun saatler çekim yapabilecek cihazlar değiller. Gizli ip kameralar mevcut onlara bakmanızı öneririm.
T186 Security Mini Hidden Camera-21.55 Online Shopping| GearBest.com
A118C veya G1W-C almak istiyorum ama ikinci el bulamıyorum
Şans işi demeye getirdim yani abi. Fazla para vermeye gerek yok. Ama gerekli bir aparat. Keşke sıkıntısızı olsa. Yıllar boyu unutsak sorun çıkarmadan çalışsa.