Ekranın geniş olması güzel ama ısınması hoş değil. Araç içi tutucu fiyatı uygun geldi bana. Sipariş geçeyim hemen.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Ben 5 tane satın aldım. Şuan en az titreşim yapan tutucu.Ekranın geniş olması güzel ama ısınması hoş değil. Araç içi tutucu fiyatı uygun geldi bana. Sipariş geçeyim hemen.
Teşekkürler.
Teşekkür ediyorum. Arada firmalar kamera gönderiyor. Güzel cihazsa onlar kar kalıyor ancak banaAykut bey elinize sağlık. Hiç usenmeden inceliyorsunuz. Tabi ki bu incelemenin size maddi bir katkısı vardır. Ama birde inceleme yaptıktan sonra bunu yazıya döküp farklı yerlerde paylaşmak falan derken... Teşekkürler
A118 cidden çok iyi saklanıyor sende sıcaklarda ekranda çizgi donma vs oluyorum?A118C yi kullanıyorum 2 gündür. Gayet güzel, çok iyi kamufle oluyor ve şimdilik bir sıkıntısı yok. G1W-C yi kullanıyordum önceden. 2 aletten araçta duranı yaz sıcaklarından cortladı 1 yılda.
Panel Van miBen daha hiç sıkıntı yaşamadım. Ama bende Hyundai h100 var.
G1w-c de 1 yıl sonunda lens mor göstermeye başladı. Görüntü olduğu gibi morardı. Sıcaklardan heralde.A118 cidden çok iyi saklanıyor sende sıcaklarda ekranda çizgi donma vs oluyorum?
İsim çok andırıyor ama değil. Araç içi kameraPanel
Panel Van mi
Yanlışlıkla h100 yazmışim. doğrusu H92 HyundaiPanel
Panel Van mi
Ahahahahaha panelvan olması normaldi o zamanYanlışlıkla h100 yazmışim. doğrusu H92 Hyundai
Yanlışlıkla h100 yazmışim. doğrusu H92 Hyundai