civler
Katılımcı
Dana olsa yine iyi
Discovery cihazımdan gönderildi
Kameramız oldukça değerlendi. ;-)
Dana olsa yine iyi
Kamera üreticisi duysa; adam tutar sizin bütün lastiklerinizi şişletir vallaha... Bu ne yahu; 7 kişi danaya girer gibi...
Bununla ilgili video seyretmistim. Çok güzel saklanıyor. Videoyu bulursam paylasirim.Bende kamera istiyorum ama ortalıkta kablo görmeye tahammülüm yok, nasıl saklarız kabloları ?
Samsun'da eski Mazda servisi vardı, orda görmüştüm karavan bir arabası vardı, kamerayı sabitleyip, elektrik hattını tavandan geçirmişlerdi. Sadece kameradan üç parmak kadar üst tavana kadar bir yer ortadaydı. Aslında yapılırsa çok güzel olur. Bu halde kablo ortada, bir de motoru kapattınmı kayıt bitiyor. Sürekli elektriğe bağlı olacak, ve harekete duyarlı olacak.Bende kamera istiyorum ama ortalıkta kablo görmeye tahammülüm yok, nasıl saklarız kabloları ?
Araç kamerasını kendiniz monte edebilirsiniz. Bunun için rehber oluşturdum. Ortalıkta kablo görünmüyor. Kısa zaman sonra sigorta paneline bağlama konusunda da rehber oluşturacağım.Bende kamera istiyorum ama ortalıkta kablo görmeye tahammülüm yok, nasıl saklarız kabloları ?
Hareket sensörleri verimli çalışmak. 24 saat şarj edip, hassas gsensör ayarı ile kayıt almak daha verimlidir.Servise gidip gizli çektireceksiniz, bir de doğrudan bağlayıp, kamerayı harekete duyarlı yaptırdınız mı, tadına doyum olmaz.
Bununla ilgili video seyretmistim. Çok güzel saklanıyor. Videoyu bulursam paylasirim.
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Teşekkür ederiz, ilerleyen zamanlarda bu konuyla ilgili bir kaç sorum olacak.
Bilgilendirme ve çalışmaların için çok teşekkür ederim. Hoş geldin....
Ayrıca kolaylıklar diliyorum.
Hoş buldum. Teşekkür ediyorum.Tabiki bu arada hoş geldiniz.
Hoş buldum. Teşekkür ediyorum.Teşekkürler bilgi için, hoş geldiniz
Aykut bey hoşgeldiniz. Gelmenize sevindim. Böylece arkadaşlarda ilk elden bilgi alabilirler.Öncelikle herkese merhaba. arac-kamera.com incelemelerini yapan kişiyim. Araç kamerası hakkında güzel bir sohbet oluşturulduğunu görünce üye olup yardımcı olmak istedim. Araç ve aksiyon kameraları hakkında her türlü sorunuzu yanıtlamaktan keyif duyarım. Çoğu forumda "araç kamerası hakkında sorularınızı cevaplıyorum" başlıklı konu açıyorum. Bu sitede hazır konu açılmışken buradan devam edebiliriz. @grafff nickli kullanıcı sanırım mail adresi yüzünden tanıdık geliyor. Site üzerinden yorumla konuşmuştuk diye hatırlıyorum.
Ayrıca forumlarda işe yarayacak olan kampanyaları duyurmaya çalışıyorum. Şuanda xiaomi yi araç kamerasında dehşet bir kampanya mevcut. Ben inceleme için aldığım zaman 76 dolarken şuanda 58.99 dolara kadar düştü. Dolar kuru da düşükken Xiaomi yi araç kamerasını kaçırmamanızı öneririm.
Xiaomi yi araç kamerası incelemem;
http://www.arac-kamera.com/xiaomi-yi-1080p-wifi-arac-kamerasi/6494
Bir diğer duyurum ise; yaz gelmesiyle birlikte aksiyon kameralarına ağırlık vermeye başladım. Sj4000, soocoo f23, eken h9 incelemelerini yayınladım. Şuanda F68 modelinin incelemesini hazırlıyorum. 2 gün kadar sonra yayınlamış olacağım. Bügün elime geçen sjcam m10 modelinin incelemesini ise yakın zamanda hazırlamaya çalışacağım. Mayıs ayı sonuna kadar sjcam m10, sjcam m20, amkov amk100s, sj5000x, w9r modellerinin incelemesini gerçekleştirmiş olacağım. Elimde bulunan tüm aksiyon kameraları ile gerçek zamanlı video karşılaştırması hazırlayacağım.
Facebook grubumuzdan elime gelen modelleri ve incelemesi hazırlanan modelleri duyuruyorum. Facebook grubundan takip edebilirsiniz.
https://www.facebook.com/groups/arackameralari
Araç kamerasını kendiniz monte edebilirsiniz. Bunun için rehber oluşturdum. Ortalıkta kablo görünmüyor. Kısa zaman sonra sigorta paneline bağlama konusunda da rehber oluşturacağım.
Araç kamerası montaj rehberi;
http://www.arac-kamera.com/arac-kamerasi-montaji/7165
Hareket sensörleri verimli çalışmak. 24 saat şarj edip, hassas gsensör ayarı ile kayıt almak daha verimlidir.
Çok detaylı olmasa da hazırladığım rehberde kısa bir videom mevcut. Acaba üstte konudaki video muydu izlediniz?
Teşekkür ediyorum.Çok güzel bir bilgilendirme olmuş, ağzınıza sağlık.
Hoş buldum. Umarım faydam olur.Aykut bey hoşgeldiniz. Gelmenize sevindim. Böylece arkadaşlarda ilk elden bilgi alabilirler.
189 liradan 2 ceza yese en azından canını acıtır onun. Kayseri EGM videolarımı genellikle dikkate alıyor. Ptesi günü dönüş yapacaklardır. Son durumunu paylaşırım.Umarım dikkate alınır şikayetiniz, ki bu tipler cezayla da uslanmaz
Hadi bakalım kiminki önce gelcekA118 siparisi verdim yaninda gps ile beraber ama gpsi tam olarak anlamadim bunu nasil kullaniyoruz arac konumunu nasil buluyor ?
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi