Aksesuar satan yerlerde beyaz fosfor var o olabilir mesela.plakalık alınca vidaları çıkartınca delikleri neyle kapatabilirim? bir de deliklerin sonradan kapatıldığı anlaşılır gibi düşünüyorum
Aksesuar satan yerlerde beyaz fosfor var o olabilir mesela.plakalık alınca vidaları çıkartınca delikleri neyle kapatabilirim? bir de deliklerin sonradan kapatıldığı anlaşılır gibi düşünüyorum
Plakayı çıkartıp boşluklar doluncaya kadar çekiçle deliğin etrafına vurun sacın uzamasını ve deliklerin kapanmasını bekleyin sonra beyaz öje ile üstünü kapatınplakalık alınca vidaları çıkartınca delikleri neyle kapatabilirim? bir de deliklerin sonradan kapatıldığı anlaşılır gibi düşünüyorum
Vidalar harf ve rakamlarda mevcutsa sıkıntı oluyor, sizin yapmanız gereken plakalık takıp vidaları söktüğünüz yerleri de mavi ve beyaz boya ile rütuş atmak. Fırsatçılara yem olmayın sonra muayene istasyonunda 10 liraya rütuş atmışlararkadaşlar plakam bu şekilde muayeneden geçer mi? eğer geçerse hiç 06 plaka değişikliği vs. uğraşmayacağım.
geçmez diyorsanız 06 yapmak için nisan gibi başvuracağım.
vidalar ağır kusur diye duymuştum o yüzden danışmak istedim. farklı çözüm yolu varsa onu da deneyebilirim.Ekli dosyayı görüntüle 28662
Ocak sonunda arabayı aldım 2 gün ile yeni noter işlemini kaçırdım şimdi benim ruhsat halen gelmedi trafiğemi gitmem lazım
Eve gönderme işi kalktı, eski ASBİS sisteminde posta yolu tercihi yine de yapılabiliyordu ama yeni ARTES sisteminde yok öyle bir durum galiba.Eskiden eve geliyordu son dönem
diye göndermicekler o zaman
Randevusuz gişeden sıra alamıyorsun, yani randevu şart...2sene ne zaman geçti hiç bilmiyorum arabanın her şeyi tam muyane giricem ama muyane istasyonlarında yer yok. Her gün işe araba ile gidip geliyorum yakalanmaktan korkuyorum ceza yicem diye. Muyane istasyonuna gidip randevu almadan gişelerden işlem yaptırabilir miyim? Bilgisi olan var mı?
Benim bildiğim kadarıyla randevu almadan gittiğinde sırayı oradan alabiliyorsun. Tabi değişmediyse.2sene ne zaman geçti hiç bilmiyorum arabanın her şeyi tam muyane giricem ama muyane istasyonlarında yer yok. Her gün işe araba ile gidip geliyorum yakalanmaktan korkuyorum ceza yicem diye. Muyane istasyonuna gidip randevu almadan gişelerden işlem yaptırabilir miyim? Bilgisi olan var mı?
full abi randevular 60km ötede var ve bu yolda hiç yoksa 2-3tane çevirme oluyor. çok saçma bir sistemRandevusuz gişeden sıra alamıyorsun, yani randevu şart...
denemekte fayda var..Benim bildiğim kadarıyla randevu almadan gittiğinde sırayı oradan alabiliyorsun. Tabi değişmediyse.
sorun şu işten saat 2de çıkıyorum o saatte nasıl olur bilmiyorum muhtemel sıkıcaz bizde bir şeylerBaşımdan geçeni anlatayım
Normalde benim randevum iki gün sonraydı (internet ten almıştım)
Gittim sabah 8 de böyle böyle uzun yola gideceğim(yalan ) bugün girmek istiyorum dedim.Yok dedi olmuyor
Arkadan şube sorumlusu geldi,aldı elimden ruhsatı,iki gün sonrakini iptal edip yarım saat sonraya randevu kaydını yapmıştı
Çok güzel duruyor... Arkadaki 1600 logosu doğruysa Şahin oluyor kendileri... Günlük kullanım için güzel seçenek olur bence.Çekme belgeli araç alımı ve trafige sokma işlemleri ile ilgili;
-Alım-satım devir işlemleri yapılıyor.
-Devir işleminden sonra elimizde ana bilgilerin oldugu ruhsat oluyor mu? Yeni sahip için ruhsat yapragı verilecek sanırım normal alım-satımdaki gibi.
-Araç sigortası yaptırılıyor.
-Muayene için hazırlıklar ve randevu alınıyor.
-LPG tesisatı varsa ve yoksa nasıl yol izleniyor?
-Mevcut üstündeki plaka tekrar kullanılabiliyor mu? yoksa yeni plaka mı veriliyor? Şuan Ankarada da tam 06BOH 06BOK gibi plakalarda sanırım sıra
Kısacası normal alımsatımdan farklı olarak ugraştırıcı ve masraflı kısımları nelerdir?
Nette baktım ama klişe acıklamalardan ötesini göremedim. Detay ve dikkat edilecek hususları var mıdır, bilenlerden ricamdır.
Kısmetse şunu çekme belgeli olarak sabahları işe gidip gelme amaçlı olarak alacagım...
Ekli dosyayı görüntüle 48683
Ekli dosyayı görüntüle 48685
Mesaj otomatik birleştirildi:
Modeli 79 ise Şahin değil düz 131 o zaman... 82-83'te çıktı kuş serisi... Yani, Bu eleman 1300 cc oluyor...Abi 1600 motor ve 5 fites ise tadından yenmez Abi ama 79 modellerde 5 ileri şanzuman orjinal cıkışlı yok sanırım.
1600cc olursa hor kullanımada uygun olur eşim kullanacagından işleri oturtana kadar devirsiz kullanım oalcaktır bugun görecegim canlı canlı...
hevesli delikanlıların eline geçmiş ise motor degişmiş olabilir Abi. Belli olacak saat 5 gibi inşallahModeli 79 ise Şahin değil düz 131 o zaman... 82-83'te çıktı kuş serisi... Yani, Bu eleman 1300 cc oluyor...