Hocam ürünü monteledikten sonra detayları bekliyoruz. Teşekkürler.Bu ürünün bugün siparişini verdim. Türkiye'ye gönderim yapmadıkları için Danimarka'daki kuzene yollattım, 1 ay sonra gelirken yanında getirecek. Umarım sorunsuz bir şekilde çalışır.
Bu ürünün bugün siparişini verdim. Türkiye'ye gönderim yapmadıkları için Danimarka'daki kuzene yollattım, 1 ay sonra gelirken yanında getirecek. Umarım sorunsuz bir şekilde çalışır.
Hocam teşekkürler, eline sağlık. Kazasız belasız kullanırsın inş.Evet dostlar üstte belirttiğim ürünü kargolatmıştım. 12 günde Çin'den Danimarka'ya ulaştı. Kuzen dün geldi, bugün değişimi kendim yaptım. Şöyle bir şey söyleyeyim ben yapabildiysem eli az alet tutan herkes yapabilir. Youtube'dan yabancı bir arkadaşın videosunu izleyerek yaptım. Gerekli olan her şey kutudan çıkıyor. Ürünün fiziksel yapısı da gayet kaliteli, uyduruk plastik değil.
3.2 olan versiyon, kablosuz Carplay kablosuz, Android Auto. Maalesef Türkiye'ye gönderim yok.
Aliexpress aldığım ürünün linki: P3.2 tip-c hızlı şarj Android otomatik kablosuz bağlı izle YouTube Netflix videolar için Mazda 2 3 6 CX30 CX5 CX8 Mazda MX5 - AliExpress 34
Bu da ekran görüntüsü.
Ekli dosyayı görüntüle 71411
Teşekkürler.Hocam teşekkürler, eline sağlık. Kazasız belasız kullanırsın inş.
Bir sorum olacak, bu linkte 3 tane cihaz var aslında ve görüntüde paylaştığınız 2093 liralık olan wired görünüyor. Siz tam olarak hangisini aldınız?
Ekli dosyayı görüntüle 71473
teşekkürler hocam, bu daha açıklayıcı oldu.Teşekkürler.
Ben ortadaki version 3.2 dual wireless olanı aldım. Kablosuz carplay ve kablosuz Android Auto. Ekli dosyayı görüntüle 71476