Mazda 3 BM Skyactiv Android/Apple Tabanlı Multimedya Tedarik ve Montajı

cynic

Sessiz
Araç Markası
2015 Mazda3 PowerSense
Araç Renk ve Tip
Beyaz - Sedan
Bu ürünün bugün siparişini verdim. Türkiye'ye gönderim yapmadıkları için Danimarka'daki kuzene yollattım, 1 ay sonra gelirken yanında getirecek. Umarım sorunsuz bir şekilde çalışır.

Ekli dosyalar

• 1sd.png
    1sd.png
    221.7 KB · Görüntüleme: 30

cynic

Sessiz
Araç Markası
2015 Mazda3 PowerSense
Araç Renk ve Tip
Beyaz - Sedan
  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Bu ürünün bugün siparişini verdim. Türkiye'ye gönderim yapmadıkları için Danimarka'daki kuzene yollattım, 1 ay sonra gelirken yanında getirecek. Umarım sorunsuz bir şekilde çalışır.

Evet dostlar üstte belirttiğim ürünü kargolatmıştım. 12 günde Çin'den Danimarka'ya ulaştı. Kuzen dün geldi, bugün değişimi kendim yaptım. Şöyle bir şey söyleyeyim ben yapabildiysem eli az alet tutan herkes yapabilir. Youtube'dan yabancı bir arkadaşın videosunu izleyerek yaptım. Gerekli olan her şey kutudan çıkıyor. Ürünün fiziksel yapısı da gayet kaliteli, uyduruk plastik değil.
3.2 olan versiyon, kablosuz Carplay kablosuz, Android Auto. Maalesef Türkiye'ye gönderim yok.

Kullandığım ekstra aletler
Plastik trim sökme aparatları.
T kollu lokma uçlu tornavida (ekran bağlantısını sökmek için)
Yıldız tornavida.

İzlediğim video :

Aliexpress aldığım ürünün linki: P3.2 tip-c hızlı şarj Android otomatik kablosuz bağlı izle YouTube Netflix videolar için Mazda 2 3 6 CX30 CX5 CX8 Mazda MX5 - AliExpress 34

Bu da ekran görüntüsü.

IMG_20241101_183151.jpg

Ekli dosyalar

• 12.png
    12.png
    825.1 KB · Görüntüleme: 11
  • 11.png
    11.png
    708.8 KB · Görüntüleme: 8
  • 10.png
    10.png
    795.4 KB · Görüntüleme: 8
  • 9.png
    9.png
    941.4 KB · Görüntüleme: 8
  • 8.png
    8.png
    719.6 KB · Görüntüleme: 8
  • 7.png
    7.png
    855.1 KB · Görüntüleme: 8
  • 6.png
    6.png
    607.4 KB · Görüntüleme: 7
  • 5.png
    5.png
    995.1 KB · Görüntüleme: 7
  • 4.png
    4.png
    606.9 KB · Görüntüleme: 7
  • 3.png
    3.png
    839.5 KB · Görüntüleme: 7
  • 2.png
    2.png
    765.5 KB · Görüntüleme: 8
  • 1.png
    1.png
    1.1 MB · Görüntüleme: 12

cynic

Sessiz
Araç Markası
2015 Mazda3 PowerSense
Araç Renk ve Tip
Beyaz - Sedan
Kısaca Ürün bilgisini de vereyim, Android ve Apple ikisini de destekliyor. Marketten istenilen uygulamalar yüklenebiliyor, youtube videoları izlenebiliyor. Ayrı satılan multimedya ürünleri gibi değil de yeni model Mazdalardaki gibi aracın bir parçası gibi çalışıyor. Sanırım farkı o. :)

Moderatörün son düzenlenenleri:

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Araç Markası
Tabanway
Araç Renk ve Tip
Ten Rengi 41 Numara
Konuyu müstakil hale getirerek düzenlemeleri yaptım, Skyactiv Mazda'lar için yol gösterici bilgiler, ellerine sağlık. Güzel günlerde kullanın inşallah. :harika:

İbrahim Efe

Sessiz
Evet dostlar üstte belirttiğim ürünü kargolatmıştım. 12 günde Çin'den Danimarka'ya ulaştı. Kuzen dün geldi, bugün değişimi kendim yaptım. Şöyle bir şey söyleyeyim ben yapabildiysem eli az alet tutan herkes yapabilir. Youtube'dan yabancı bir arkadaşın videosunu izleyerek yaptım. Gerekli olan her şey kutudan çıkıyor. Ürünün fiziksel yapısı da gayet kaliteli, uyduruk plastik değil.
3.2 olan versiyon, kablosuz Carplay kablosuz, Android Auto. Maalesef Türkiye'ye gönderim yok.

Aliexpress aldığım ürünün linki: P3.2 tip-c hızlı şarj Android otomatik kablosuz bağlı izle YouTube Netflix videolar için Mazda 2 3 6 CX30 CX5 CX8 Mazda MX5 - AliExpress 34

Bu da ekran görüntüsü.

Ekli dosyayı görüntüle 71411

Hocam teşekkürler, eline sağlık. Kazasız belasız kullanırsın inş.
Bir sorum olacak, bu linkte 3 tane cihaz var aslında ve görüntüde paylaştığınız 2093 liralık olan wired görünüyor. Siz tam olarak hangisini aldınız?
1730896576953.png

cynic

Sessiz
Araç Markası
2015 Mazda3 PowerSense
Araç Renk ve Tip
Beyaz - Sedan
Hocam teşekkürler, eline sağlık. Kazasız belasız kullanırsın inş.
Bir sorum olacak, bu linkte 3 tane cihaz var aslında ve görüntüde paylaştığınız 2093 liralık olan wired görünüyor. Siz tam olarak hangisini aldınız?
Ekli dosyayı görüntüle 71473
Teşekkürler.
Ben ortadaki version 3.2 dual wireless olanı aldım. Kablosuz carplay ve kablosuz Android Auto.
1730903281801.png

Üst Alt