Her yeni araç aldığımda APP plaka (artık yaptıramıyorum) bastırmaktan sonra ikinci iş olarak gelen Amerikan park sistemi uygulamasını Cemşid'i ilk aldığım haftasında zaten yapmıştım. Her ne kadar forumumuzda montajının konusu geçmese de bu sefer bol ekstralı dördü bir yerde denilebilecek bir modül aldım ve eskisini sökerek hafta sonu Usta'nın orada bu çok fonksiyonlu modülün montajını tamamladık.
Normal şartlarda yaptığım gibi uzun uzun montaj aşamalarını paylaşmayacağım. Modüller montaj şeması ile geldiği için aslında buradan yazmanın çok mühim olacağını düşünmedim ve o yüzden küçük bir video ile izlenimlerimi paylaşmak ve artılarına/eksilerine değinerek renk katmak istedim. Yine sorularınız varsa cevaplarım tabi.
Normal şartlarda yaptığım gibi uzun uzun montaj aşamalarını paylaşmayacağım. Modüller montaj şeması ile geldiği için aslında buradan yazmanın çok mühim olacağını düşünmedim ve o yüzden küçük bir video ile izlenimlerimi paylaşmak ve artılarına/eksilerine değinerek renk katmak istedim. Yine sorularınız varsa cevaplarım tabi.