Eşim; Almanya gezisi esnasında Bielefeld kentinde bulunan Mazda Bayisi Auto Mattern'in araç tanıtım etkinliğine denk gelince fotoğraflama yaparak bana gönderdi... Aslında, planlı bir durum olsaydı, yeni lansmanları yapılan; Mazda 3, Mazda CX-5 ve Mazda CX-3'ün detaylı fotoğraflarını da talep ederek sizlerle paylaşırdım ama bu kadar fotoğraf ile yetinmek durumunda kaldık...
Mazda Neufahrzeuge und Gebrauchtwagen - Auto Mattern
20.490 Euro etiketi ile MX-5
11.490 Euro'ya Mazda 2 hem de; Skyactiv bizim buralara gelmeyeninden...
21.490 Euro'ya Yeni Mazda 3 Hb
16.190 Euro fiyat etiketiyle Yeni Mazda CX-3 Bu segmentin fiyatlandırma politikası hoş olmuş, Mazda 2 ile Mazda 3 arasında konumlandırılarak bir birlerinin pazar payına müdahil olmamışlar.
Mazda CX-5'in fiyatı ise 23.190 Euro olarak belirlenmiş.
Tanıtım etkinliğinde Mazda 6'nın olmaması dikkatimizden kaçmadı...
Ayrıca; Mazda CX-3 ile Mazda CX-5'in önden bakıldığında tasarımlarının bire bir aynı denilebilecek kadar benzemesi dikkat çeken başka bir nokta olmuş.
Mazda Garaj Bielefeld Şubesi Sundu...
Mazda Neufahrzeuge und Gebrauchtwagen - Auto Mattern
20.490 Euro etiketi ile MX-5
11.490 Euro'ya Mazda 2 hem de; Skyactiv bizim buralara gelmeyeninden...
21.490 Euro'ya Yeni Mazda 3 Hb
16.190 Euro fiyat etiketiyle Yeni Mazda CX-3 Bu segmentin fiyatlandırma politikası hoş olmuş, Mazda 2 ile Mazda 3 arasında konumlandırılarak bir birlerinin pazar payına müdahil olmamışlar.
Mazda CX-5'in fiyatı ise 23.190 Euro olarak belirlenmiş.
Tanıtım etkinliğinde Mazda 6'nın olmaması dikkatimizden kaçmadı...
Ayrıca; Mazda CX-3 ile Mazda CX-5'in önden bakıldığında tasarımlarının bire bir aynı denilebilecek kadar benzemesi dikkat çeken başka bir nokta olmuş.
Mazda Garaj Bielefeld Şubesi Sundu...