Çember daraldı
Aliağa da satılık bir mazda 6 var fotoğraflar biraz az mesajlaşıp buluştuk dün kendisi menemen e geleceğini söyledi öyle olunca mesafe kısaldı gidip inceledim araç beklediğimden iyi çıktı hb kasa pek sevmezdim ama yakından fena değil kullanıcısı tam benim kafadan bütün sarf ürünler servisten kapı gergileri ve dış cam çıtaları yenilenmiş. 3 4 motor yağında bir şanzıman yağında değiştiriyor bakım kitapçığı tutuyor.şanzıman dediği gibi vites geçişleri yok gibi sürüşü rahat.lpg montajını o yaptırmış ve bagajda ki soobwoofer kenara alınmış. Sadece tüp kiti montajı daha seçici olabilirmiş.birde direksiyonda minik bir tatsızlık hissettim. Ama haftasonu olduğu için ustalarıma götüremedim. Hafta içi de satıcı çok yoğun olduğunu ustalar uzak VS dedi ama ılımlı biri ikna ederim gibi geliyor yada bir şekilde buluşuruz. Ha birde dış boya var tutmamış yakından hiç belli değil 2 3 metreden net belli oluyor.4 5 günlük bir düşünme sürem var bu araç için yani kendime süre biçtim
bu aracı almak istersem bir miktar kredi kullanacağım buda düşündürüyor.
İç kondisyon iyi sayılır orta ekranın solu çalışmıyor hatta bir aralar ekran almış ama makyajlı kasaya aitmiş sonra uğraşmamış CD çalar çalışıyor bose ses sistemi güzel.
LPG montajı doğru yerde mi bilmiyorum bunlarda manifold da kelebek varmı?
Değişken subab teknolojisi makyajlı da mı motor kapağını hemen söktüm yazısını hatırlamıyorum.
Mazda / 6 / 2.0 / Exclusive / SAHİBİNDEN 2005 MAZDA 6 AT FULL sahibinden.comda - 643459432
www.sahibinden.com