Arsuz'dan dönüşte de Eskişehir'e uğra hocam @Oğuzhan ın Lancer'ini de kırbaçla...LAncer kullanmak istediğim araçlardan... Bunun için Arsuza gelsem bir tur ver desem...
Hayırlı olsun hocam...
Bilal dayım benim... En çok bu karaktere gülüyordum. Bitti gitti.Maxima alamadı en son.
Sahibinden de beyaz bir infiti bulmuşum, evi ocağı terkedip kariyi bosarsin
Hayırlı olsun abi kazasız belasız ağız tadıyla binArkadaşlar benim açımdan konu the end
LAncer kullanmak istediğim araçlardan... Bunun için Arsuza gelsem bir tur ver desem...
Hayırlı olsun hocam...
Hayırlı olsun hocam, bu kadar uzun soluklu bir arayıştan sonra herkes kendini boşlukta hissedecek olsa da güle güle kullanmak nasip olsun
Hayırlı olsun abi kazasız belasız ağız tadıyla bin
Teşekkürler arkadaşlar, hepimize kazasız belasız arızasız sürüşler nasip olsun.Cok iyi yükselişte gidipte bianda şalaşup final yapan dizi gibi oldu sonu.
Hayırlı olsun bakalım, kazası belasız...
Bunu sat da yenisini goygoylayak. Böyle heyecanı meycani yokTeşekkürler arkadaşlar, hepimize kazasız belasız arızasız sürüşler nasip olsun.
Bayramdan 1-2 hafta sonra yeni bir arac arayışı olabilir, az sabretBunu sat da yenisini goygoylayak. Böyle heyecanı meycani yok
Ateşi harlayalım sönmeden közler
Otomatik araba lazım bidene
Yapıştır gelsin o zaman.Ateşi harlayalım sönmeden közler
Otomatik araba lazım bidene
Verirsin verirsin nasıl bişeYakında bir tane geliyor ama vermem
İyi görünüyor ama bize binme ihtimali olmayanlardan tercih ediyoruz, mümkünse hep biz binicez
Verirsin verirsin nasıl bişe
E devir öyle müşteriler ne yapsın, sen bi söyle hele nedir gelenSenin müşteriler sinek yağcısı oluyor vermem
E devir öyle müşteriler ne yapsın, sen bi söyle hele nedir gelen
Üç kere okuyunca anladım, ilahi sen...Verirsin verirsin nasıl bişe
Mesaj otomatik birleştirildi:
İyi görünüyor ama bize binme ihtimali olmayanlardan tercih ediyoruz, mümkünse hep biz binicez
Ben çok severim de alacak kişi yılda 30 bin km ortalaması var, km üzer onu.Kestane kasa corona verelim sana
Ben çok severim de alacak kişi yılda 30 bin km ortalaması var, km üzer onu.
Nereden geliyor bakalım bi ya resim yok mu
Plakası bile 50 bin lira.