Murat Yılmaz
Seçkin Üye
Aslında kredi olarak daha çok borçlanmak istiyorum ama banka daha yeni çekmişsin 1-2 hafta sonra gel dedi
Bana onu bile demiyor
Aslında kredi olarak daha çok borçlanmak istiyorum ama banka daha yeni çekmişsin 1-2 hafta sonra gel dedi
Bayadır bende bulaştım bu merete.Ne kadar borcum var bakmıyorum bile Don bile alsam kredi çekip alıyorum.%12-13 gibi fark koyuyor,12 taksit ödeme veriyorum.Taksitli avans çekiyorum hep.Aslında kredi olarak daha çok borçlanmak istiyorum ama banka daha yeni çekmişsin 1-2 hafta sonra gel dedi
Okuldan bir arkadaş c3kebildigin kadar çek ve ne alabiliyorsan al demişti Eylül'deBayadır bende bulaştım bu merete.Ne kadar borcum var bakmıyorum bile Don bile alsam kredi çekip alıyorum.%12-13 gibi fark koyuyor,12 taksit ödeme veriyorum.Taksitli avans çekiyorum hep.
Hakkaten reyis gibi yaşıyorsun heee...Bayadır bende bulaştım bu merete.Ne kadar borcum var bakmıyorum bile Don bile alsam kredi çekip alıyorum.%12-13 gibi fark koyuyor,12 taksit ödeme veriyorum.Taksitli avans çekiyorum hep.
Lotr da ölen Boromir ne diyor du?Hakkaten reyis gibi yaşıyorsun heee...
Benim açtığım konular özellikleŞaka maka bir ayda 500 mesaj yazılmış konuya, geyiği sevdiğimiz aşikar...
Bak şimdi yaaa... Melaike gibi adamım ama sürekli asılsız mesnetsiz iftiralara maruz kalıyorum.Aslında noterden sonra atacaktım buraya ama ercayın kışkırtmaları nedeniyle paylaştim
Tuşu da yok etmedilerse, körlense de Esp tuşu olurdu. Bunların tam donanımını bilmiyorum hocam. @Oğuzhan belki öğrenmiştir ne var ne yok diye...Bu lancerda ESP yok ,bu normal mi, baktığım ilanların çoğunda var, simdi ustayı da eksperinde aradım, usta standart donanımda var mı bilmiyor, eksper dynoya sokarken ışığın yanması gerekirdi ,ya yok ya da korlemisler diyor.
Bunun standart donanımında var mı yok mu nasıl öğrenebiliriz, acaba şase ile servisten bilginistesek görünür mü.
Şimdi ustayı tekrar aradım ,ABS yi kontrol edecek ,bana bu oynanmış bir araç değil ,düzgün bir araç dedi.Tuşu da yok etmedilerse, körlense de Esp tuşu olurdu. Bunların tam donanımını bilmiyorum hocam. @Oğuzhan belki öğrenmiştir ne var ne yok diye...
Önemli tabi ama yoksa elden ne gelir, virajlarda dikkat etmek lazım.Şimdi ustayı tekrar aradım ,ABS yi kontrol edecek ,bana bu oynanmış bir araç değil ,düzgün bir araç dedi.
ABS sağlam ise almayı düşünüyorum, ESP orjinalinde yok ise önemli bir kriter mi.
Giriş paketi değil ki ,invite. Neyse Bülent olayı halletti sağolsun, yoğmusÖnemli tabi ama yoksa elden ne gelir, virajlarda dikkat etmek lazım.
Mazda 3 Bk Comfort da Tcs ile Dsc yok buradan Lancer'ların giriş paketinde de yok anlamı çıkarabiliriz.
Nası mantık ama
Giriş dediğim ilk (boşline) paket hocam.Giriş paketi değil ki ,invite. Neyse Bülent olayı halletti sağolsun, yoğmus
Var yok olayini problem etmiyordum zaten, ellenmemis olması önemliydi
Orada boş bir düğme varmış belki de bunun içindir. Paketler Japonların hepsinde çok saçmalıyor yıllara göre, burada da öyle bir durum söz konusu olmuş. İnvite dolusu ama bu modele koymamış, yani TR'de olanlara koymamış. Eskilerde var yenilerde var ama mühendis sabah kalkmış "bu yıl Tr'ye gönderecek olduğumuz Lancer 'larda ASTC olmasın" demiş, kimse de neden diye sormamış olmalı ki öyle yapmışlar.Giriş dediğim ilk (boşline) paket hocam.
*Olsa düğme de olurdu
*Comfort da yoksa, bunda da yoktur.
Tezlerim doğrulanmış oldu.