Opsiyonladık biz de bir OutfinitiOpsiyonlanan İnfiniti satıldı, siz naptınız
Aslında noterden sonra atacaktım buraya ama ercayın kışkırtmaları nedeniyle paylaştim. Araca eksper yaptırdım , frende ve tabla burcu ya da aksında ( eksper tam teşhis koyamadı) problem vardı , tamircisinde yapılacak ve muhtemelen pazartesi işlemleri yapacağız,inşallah bir problem çıkmaz ,sahibi dürüst birine benziyordu ama inancım zayıfladı şu sıralarAlınır derim.
araç 120 ile giderken kaç bin devirde oluyor
Mustafa bunu beğenmediMuhtemelen 3500
Mustafa bunu beğenmedi
Tam rakam nedir 2100 mu 2200 mü2.4 Accord ile 110 ile giderken devir 2100/2200 oluyordu
Benim dizel 6 ileri Mazda3'üm 2bin devirdeTam rakam nedir 2100 mu 2200 mü
Sahibi bilmiyor, octaviacilar da bilmiyordu. Nasil oluyor anlamadım, 2 yıl kullan hiç dikkat etme.
Lancer muhtemelen 3000 devirde 110 yapıyordur , Mazda 3 gibi 105 ise kötü.
Benim dizel 6 ileri Mazda3'üm 2bin devirde
1'de 20, 2'de 40, 3'te 60, 4'te 80, 5'te 100, 6'da 120 yapıyordu, muazzamdı çok özlüyorum
Bu favorilerimde, ama sırf kaça düşeceğini görmek için ekledim.
Bu favorilerimde, ama sırf kaça düşeceğini görmek için ekledim.
Hepsi favorideAmerikan kasa Accord alsana be ya
Üstat ben Faşo ağayı takip edemedim,ne oldu araca,satıldı mı?Hepsi favoride
Kardeş arabayı aldım ben sahibi yamuk yapmazsa, eğer iptal olursa Avensis,Accord,6, 3,Lancer (alt kasa da olabilir)bakmaya devam.
Eğer uğraşacak vaktim ve param olsa grand Vitara alırım.
Bunu Ağustos Eylül gibi satma ihtimalim var. Zeytinlikteki proje nasıl sekillenecek bilmiyorum.
Evet kuzenimde. Faso ağayı vereli çok oldu, geri dönüyor beni yalancı çıkarıyor diye söylemedimÜstat ben Faşo ağayı takip edemedim,ne oldu araca,satıldı mı?
İyi döner inşallahEvet kuzenimde. Faso ağayı vereli çok oldu, geri dönüyor beni yalancı çıkarıyor diye söylemedim
Biraz saçmaladım bu yıl ,stresli bazı şeyler yaptım ,ilerde nasıl dönecek geri bilmiyorum
Tl bazlı istediğin kadar saçmala hocam,sorun değil.Umarım diğer türlü değildir.Evet kuzenimde. Faso ağayı vereli çok oldu, geri dönüyor beni yalancı çıkarıyor diye söylemedim
Biraz saçmaladım bu yıl ,stresli bazı şeyler yaptım ,ilerde nasıl dönecek geri bilmiyorum
Aslında kredi olarak daha çok borçlanmak istiyorum ama banka daha yeni çekmişsin 1-2 hafta sonra gel dediTl bazlı istediğin kadar saçmala hocam,sorun değil.Umarım diğer türlü değildir.