Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden olmasın
Hasar kaydı yılları göz önüne alındığında miktarlar çok yüksek kalıyor. Genel olarak temiz duruyor.
Şimdi konuştum, şase, podye, airbaglerde işlem çıkarsa eksperi kendi ödeyecek, ön far yıkama dışında çalışmayan aksamı yok, LPG takilamadigini biliyorum , bunu da bizim için olumlu görüyorum ,takamayiz istesek de.Hasar kaydı yılları göz önüne alındığında miktarlar çok yüksek kalıyor. Genel olarak temiz duruyor.
Lpg hiç takılmadı demiş ama bildiğim kadarıyla lpg zaten takılamıyor gdi motorlara.
Hey gidi hey, bu motorlar ilk çıktığında Skyactiv teknoloji gibi sükse yapmıştı ama o kadar işlevsel olamadı galiba.
Yapıştır gelsin o zaman hocam.Şimdi konuştum, şase, podye, airbaglerde işlem çıkarsa eksperi kendi ödeyecek, ön far yıkama dışında çalışmayan aksamı yok, LPG takilamadigini biliyorum , bunu da bizim için olumlu görüyorum ,takamayiz istesek de.
Naim abinin attığı Primera vardı beyaz,ikisi arasındayım, bişeye karar vermek istiyorum,kafam allak bullak, dün akşam xedos alıyordum az daha
Mazda 6 var kozmetik olarak çok iyi, ön 3 parça değişmis, şase podye sağlam, 235 bin liraya 235 bin km de, full değil, diyorum onu mu alayım.
Limiti yukseltsem de bişey değişmiyor, şu an araba piyasası çok dengesiz , kıyas yapamıyorsun. Beklesem fiyatların durmayacagi aşikar.
HangisiniYapıştır gelsin o zaman hocam.
arkası biraz "tuhaf" ama bir de bu var
Hangisini
Mitsu mu Mazda mı ?
120 bin liraya motor yatak sarmış xedos var ,alıyordum az daha , hanım diyor ki daha önce motoru için araba aldın şimdi motorsuz araba alıyorsunBu xedos aylardır ilanda ve pek iyi durumda değil. 120 bin di, 200 bin oldu şimdi de 300 bin olmuş.
Sen 4.0 motor araç at buraya .Kahramanlarımızın kafası iyice karışmıştı...
Mitsu Tabisiki de...Hangisini
Mitsu mu Mazda mı ?
Abi bu ok zehirli ya, atma bu oku
Bunu almam için bedava üste para vermeleri lazımAbi bu ok zehirli ya, atma bu oku
Abi Laguna , Nissan falan atsan
Hocam sen bunlara bakma, Erçay'ın gazına gelip zengin arabası öneriyorlar...Abi Laguna , Nissan falan atsan
Abi 198 istedi ben de 195 olur mu dedim ,dönecem dedi dönmedi.Hocam sen bunlara bakma, Erçay'ın gazına gelip zengin arabası öneriyorlar...
Mitsu işini hayli hayli görür. Fiyatı da makul seviyelerde.