GG6 ile aynı2006 ya da 2007 den sonra.
GG6 ile aynı2006 ya da 2007 den sonra.
Bi şey yazsam hemen fakirliğim ortaya çıkacak.@incirinaltı chrysler 300m bak 3.5 motor
Dolaşımdaki araç sayısıyla da ilgili bu sorunsuzluk şeysi hocam...Mondeo forumuna bir göz attım da Mazda gerçekten sorunsuzluk olarak farklı.
Fiyattan bağımsız hoşuma gitti araç.Görülmeyi hak ediyor.
Kaçırma derim.
Kozmetik olarak hangisi diri ve iyiyse o derim. %51 ikinci diyorum ama.
Maximalar 626 dan epey üstün araçlar. Lakin temizini bulmak gerekir. Ustası zor bulunur ama şanslı sayılırsın Anadolu yakasında Zeki Usta diye biri var. Bayağı ovuyorlar. Ben burda kayışı değiştirecek adam bulamam.
İçi güzel dışı kötüMesaj otomatik birleştirildi:
94 model boş bir 626 ya 180 bin lira...
Dışı da güzel olsa tadından yenmezİçi güzel dışı kötü
626 Sordum kliması var aktifmiş. dışında boya çatlagı varmış arabanın başka birşeyi yokmuş.Maximalar 626 dan epey üstün araçlar. Lakin temizini bulmak gerekir. Ustası zor bulunur ama şanslı sayılırsın Anadolu yakasında Zeki Usta diye biri var. Bayağı ovuyorlar. Ben burda kayışı değiştirecek adam bulamam.
626 da cidden çok temiz duruyor. Klimasida varsa Veli Babanin dediği gibi bulabileceğin en temiz araç gibi.
O zaman maksima al ve diğerini aklından çıkar yoksa Erçay konuyu cımere kadar şikayet edecek.626 Sordum kliması var aktifmiş. dışında boya çatlagı varmış arabanın başka birşeyi yokmuş.
Maxsima yeni muayneli temiz duruyor dayım hafta içi bakıcak araca maxsima doluluk konusunda benimde hoşuma gitti yaş itibariyle ondan birazdaha genç valla ikiside gayet güzel ama maxsimanın tipi daha çok hoşuma gidiyor