Yok maxima da ret yediArkada Maxima ve Nissan yazıları yok.Bagaj kapında da boya olmalı.İlk sahibiyim demiş ama belirtmemiş.Ya da yazılar çalındı mı ki?
Bence yengeden bunada onay alda ona göre değerlendirme yapalım.Ben Sonatadan önce Maxiyede onay alamamıştım.
Şu ilandan kalktıydı geri girdi.
Maxima iyidir, ilandaki araç da güzel duruyor.Yok maxima da ret yedi
Onun derdi ugrastirmayacak,parça problemi olmayan araba.
Parça sıkıntısı olur mu?Maxima iyidir, ilandaki araç da güzel duruyor.
Parça için aynısından bi araba daha alınca, haliyle yenge de temkinli davranıyor demek...Yok maxima da ret yedi
Onun derdi ugrastirmayacak,parça problemi olmayan araba.
Kasa olarak GG 6'nın yanına yaklaşamaz ama temizi makul fiyatta varsa pişman etmez. Mondeo f/p olarak öne çıkmaya başladı bir kaç yıldır, ikinci eli zayıfladığı ve devamı gelmediği için mi bilmiyorum.2003 üstü otomatik benzinli mondeolar nasıl ,fiyat Mazda 6 ya göre daha uygun.
İsmini andım karşıma çıktı. Sonra diyorsunuz ki goolge bizi dinlemiyorHer parçası var. Bendeki aracın Sadece amortisörlerini değişmedim alt tarafında
Bende gördüm bunu.Ama Yeşil Devi , Yeşil Geyik yapmışlar.Araç kalkık durmuyor mu?İsmini andım karşıma çıktı. Sonra diyorsunuz ki goolge bizi dinlemiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim gözlerde mi sorun var diye sordum.Gerçekten mahvetmişler aracı.Aracın kamber kaster toe açı ayarları bozuk olduğu kesin