incirinaltı
Aktif
- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Araç kozmetik olarak hoşuma gitmedi. AY vardı 99 model 325 bin km'de ,çok güzeldi ama bilmediğim için cesaret edemedim.
Bakalım.AY ne oluyor üstat?
Gel sana Jaguar kasa Sonata alalım
Kısmet , iyi olur garajdan bulursam. Acelem yok ama fiyatlar yerinde durmuyor ki.@incirinaltı hayırlısı olsun araba bulmak zor iş valla.
Benimki de satışa çıkacak ama önümde bir iki önemli iş var onları halletmem lazım.Sonrasında tabi almamış olur iseniz ve aklınıza yatar ise bakabiliriz.
Senin gibi üzüldüm ben de, vardır bir hayır, daha iyisi olacaktır inşallah, makyajlı bak madem.Kısmet , iyi olur garajdan bulursam. Acelem yok ama fiyatlar yerinde durmuyor ki.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bugünkü baktığım 6 nın düzelme ihtimali olsa vallahi alırdım,neresini anlatayım size...
Sırf "izleyin" dedikleri videoya koydukları müzik için bile bakılmaz.Bağcılar olmasa belki bakılırdı
Balon kasa daha güzel değil mi GD ye göre hem birazdaha yeni
Accent yumurta kasa daha mantıklı sanki.
Tipi hoşuma gitmedi hocamın dedigi gibi Accent yumurta kasa güzel duruyor bakıyorum ona
Anladım hocam inşallah herşey gönlünüzce olurTabii ki ama benim satmak zorunda kaldığım bi yadigar vardı, onu telafi etmeye çalışıyorum..
Yoksa dediğiniz gibi balon kasanın GD'ye göre artısı çok
İnsanoğlu kendini aşalı çok oldu.Tipi hoşuma gitmedi hocamın dedigi gibi Accent yumurta kasa güzel duruyor bakıyorum ona
Anladım hocam inşallah herşey gönlünüzce olur
Ekli dosyayı görüntüle 64569ilana bakıyorum hoşuma gitti hızlı hızlı geçtim açıklamaya baktım evet güzel temiz bi sıkıntı yok favlayıp müsait zamanda tektar bakıyım dedim torpidosu kırık ama bariz kırık yani bunu neden açıklamada belirtmezsin anlamıyorum bi de tepkisine bak
Tipi hoşuma gitmedi hocamın dedigi gibi Accent yumurta kasa güzel duruyor bakıyorum ona
Anladım hocam inşallah herşey gönlünüzce olur
Ekli dosyayı görüntüle 64569ilana bakıyorum hoşuma gitti hızlı hızlı geçtim açıklamaya baktım evet güzel temiz bi sıkıntı yok favlayıp müsait zamanda tektar bakıyım dedim torpidosu kırık ama bariz kırık yani bunu neden açıklamada belirtmezsin anlamıyorum bi de tepkisine bak
Göremedim aracı ben.Millet hep yumurta demiş bulamadım gitti.Accent yumurta kasa daha mantıklı sanki.