Hocam nasıl benim kafaya yattı sizin tecrübeleriniz nasıl araç
Sözü @mustafayk bırakmak lazımHocam nasıl benim kafaya yattı sizin tecrübeleriniz nasıl araç
İstanbul trafiğinde içer bu yakıtı...Hocam nasıl benim kafaya yattı sizin tecrübeleriniz nasıl araç
Temiz bulunursa iş görür.Scenic nasıl, adı da sexy
100 km LPG li 150 yakıyor benzinli 1.6 Civic den az yakıyorİstanbul trafiğinde içer bu yakıtı...
Sağlam İstanbul trafiğinde kışın 20 litreyi rahatlıkla görürsün.100 km LPG li 150 yakıyor benzinli 1.6 Civic den az yakıyor
Her donanım var
Ahahah almayalım hocam ya ozman bi araç bulamadık banaSağlam İstanbul trafiğinde kışın 20 litreyi rahatlıkla görürsün.
Nissan Maxima Maxima QX III (A33) • 2.0 V6 24V (140 Hp) teknik özellikleri ve yakıt tüketimi — AutoData24.com
Nissan Maxima Maxima QX III (A33)】için tam teknik özellikler ve yakıt tüketimi. Motor: ➤ 2.0 V6 24V (140 Hp) ✓ Azami hız: 203 (184)km/saat ✓ Yakıt tüketimi – şehir içi: 12.3 (13.5) litre/100 km. Online daha ayrıntılı bilgi ✈ AutoData24.comtr.autodata24.com
Fabrika verisi 13,5 litre zaten.
Yakıtın pahalı olması ne araçların ne de milletin suçu...Ahahah almayalım hocam ya ozman bi araç bulamadık bana
Evet öyle kesinlikle ciddeen çokmu yakar yaYakıtın pahalı olması ne araçların ne de milletin suçu...
15-16 litre kesin ve minimum yakıtı olur, şehir dışında da 10 litrenin altına düşmez.Evet öyle kesinlikle ciddeen çokmu yakar ya
"Maximalarin devri bitti,devir orclarin devri" Yüzüklerin efendisi repliği bu.Hocam nasıl benim kafaya yattı sizin tecrübeleriniz nasıl araç
Vavv ,hepsi çok güzel ,jilet gibi.Buraya gördüğüm eli ayağı düzgün Sonatalari paylaşayım.
Nasıl bi 6 bu, anlatsana kardeşlerine heyecanlı oluyor.Vavv ,hepsi çok güzel ,jilet gibi.
Dün akşam Antep'teki Tarık usta ile bir Mazda 6 için anlaştım, eksiklikleri yapılıyor,bı aksilik olmazsa haftaya Perşembe,cuma gider alırım.
2005 ,full, otomatik, şampanya renginde,350 bin km'de, 250 bın gayme,teyp çalışmiyormuş, sağ çamurluk değişen v.s..Nasıl bi 6 bu, anlatsana kardeşlerine heyecanlı oluyor.
Rengiyle beraber duruşunu hayal ettim de, çok tahrik oldum şuan.2005 ,full, otomatik, şampanya renginde,350 bin km'de, 250 bın gayme,teyp çalışmiyormuş, sağ çamurluk değişen v.s..
Sakin ol şampiyon...Rengiyle beraber duruşunu hayal ettim de, çok tahrik oldum şuan.
Hayırlı olsun hocam. Tarık Ustayı duymuştum. Gönlünüze göre olsun inşallah.Vavv ,hepsi çok güzel ,jilet gibi.
Dün akşam Antep'teki Tarık usta ile bir Mazda 6 için anlaştım, eksiklikleri yapılıyor,bı aksilik olmazsa haftaya Perşembe,cuma gider alırım.