Güzelmiş hocam bu
Güzelmiş hocam bu
Abi masraf riski az olna bişey olsa iyi olur, evin önünde yatar yoksa
Motor cepte yani. Kaça çıkar bilemiyorum ama en az 40 bin motor tutar gibi. Şanzıman da ne alemde kim bilir.Bununla konuştum 132 olur dediMazda / 626 / 2.0 / 1994 MAZDA/626/2.0 GLX/OTOMATİK/336.000KM/ KLİMA/ TEMİZ/ BAKIMLI sahibinden.comda - 1064728526
Mazda / 626 / 2.0 / 1994 MAZDA/626/2.0 GLX/OTOMATİK/336.000KM/ KLİMA/ TEMİZ/ BAKIMLI sahibinden.comda - 1064728526www.sahibinden.com
Tek sıkıntısı yag yakıyormuş dedigine göre ne yapsam çok kararsızım alsammı patlarmıyız
Motor cepte yani. Kaça çıkar bilemiyorum ama en az 40 bin motor tutar gibi. Şanzıman da ne alemde kim bilir.
Yapıştır sana gelsin o zamanGüzelmiş hocam bu
Hocam korkuttu beni masraf dedi risk dedi manuel alıcam bu gidişle sanırımYapıştır sana gelsin o zaman
Kilometresi çok şüphe çekiyorNaim abi , @hagakure nasıl görünüyor dıştan?Renault / Laguna / 2.0 / RXE / 1997 OTOMATİK LAGUNA RENAULT MOTOR sahibinden.comda - 1052174451
Renault / Laguna / 2.0 / RXE / 1997 OTOMATİK LAGUNA RENAULT MOTOR sahibinden.comda - 1052174451www.sahibinden.com
Naim abi , @hagakure nasıl görünüyor dıştan?Renault / Laguna / 2.0 / RXE / 1997 OTOMATİK LAGUNA RENAULT MOTOR sahibinden.comda - 1052174451
Renault / Laguna / 2.0 / RXE / 1997 OTOMATİK LAGUNA RENAULT MOTOR sahibinden.comda - 1052174451www.sahibinden.com
Motosiklet tamircisi, al sat yapıyormuş, 5-6 aydır yengesi kullanıyormuş, bir masrafı yok dedi. Km orjinalmis,. Direksiyon benim de dikkatimi çekti , diger dediklerini görmemiz tabi ki imkansızKozmetik kusur öncesi öndeki çeki demiri neden takılı ? gol 1
Arka koltukta standart galerici çantası ( bunun araç ile ilgisi yok )
Kozmetik kusurlar,
Ön sol sinyal çatlak
Ön sol sis far üstüne boya bulaşmış gibi
Sağ arka stop kırık ( kaç para olabilir ) şimdi baktım depo marka 452 TL yani bim marketten bir poşet çerez parası
Sağ ön çamurluk darbeli
Güneş yanıkları bariz görünüyor
Direksiyon aşınması km ile uyumlu değil
Şoför koltuğunun başlığının deforme olması için nasıl bir kafa yapısı olmalı
Çok iç açıcı gelmedi.
Orijinal km dedi sahibi, Naim abinin onayindan geçmedi zaten.Kilometresi çok şüphe çekiyor
Dıştan çok güzel ön taraf resmi yok, muhtemelen ön taraf da düzgündür.Renault / Laguna / 2.0 / RXE / Renault Laguna sahibinden.comda - 1084534097
Renault / Laguna / 2.0 / RXE / Renault Laguna sahibinden.comda - 1084534097www.sahibinden.com
Nası bi cesarettir bu hocam, bütçeyi anında ikiye katlayan??Mazda / 6 / 2.0 / Dynamic / ÇETİNKAYA`DAN ESFANE MAZDA 6 DYNAMİC PLUS........ sahibinden.comda - 1073411749
Mazda / 6 / 2.0 / Dynamic / ÇETİNKAYA`DAN ESFANE MAZDA 6 DYNAMİC PLUS........ sahibinden.comda - 1073411749www.sahibinden.com
Bı cesaret geldi
Ne dersiniz ?
Naim abi @hagakure bı röntgen sana zahmet
Abi bu fiyatlar uçacak gibi, ne kadar pahalı alabilirsem o kadar az zarar ederimNası bi cesarettir bu hocam, bütçeyi anında ikiye katlayan??
Hükümet değişimi olur, ÖTV matrahlar cartlar curtlar aşağı çekilir, ekonomi güven verir TL değer kazanır, Fed faiz artırımlarını sonlandırır dolar global olarak düşüşe geçer.. bizdeki fiyatlar aşağı doğru boşta serbest atlayış yapar...Abi bu fiyatlar uçacak gibi, ne kadar pahalı alabilirsem o kadar az zarar ederim
Bu dediklerin olsun ben razıyım.Hükümet değişimi olur, ÖTV matrahlar cartlar curtlar aşağı çekilir, ekonomi güven verir TL değer kazanır, Fed faiz artırımlarını sonlandırır dolar global olarak düşüşe geçer.. bizdeki fiyatlar aşağı doğru boşta serbest atlayış yapar...
Bugünlük pollyanna dozunu almayanlar için ortaya bulaştırayım dediydim..