2019 Yılı Kadın Otomobili Mazda 3 Seçildi

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
52,014
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
2019 Dünyada Yılın Kadın Otomobili belli oldu. 30 farklı ülkeden katılım gösteren kadın jürilerin oylarıyla belirlenen yılın kadın otomobili Mazda 3 oldu. Jüri üyelerinin aldığı kararlar estetik görünüm, kullanışlılık, güvenlik, çevrecilik ve fiyat/performans gibi faktörler dikkate alınarak verildi.

Audi E-Tron, Tesla Model 3 ve BMW 3 Serisi gibi rakiplerini alt etmeyi başaran Mazda3’ün kazandığı Yılın Kadın Otomobili ödülü, 2019 Dubai Uluslararası Otomobil Fuarı’nda verildi. Mazda 3 aynı zamanda jüri tarafından Yılın Aile Aracı olarak seçildi. 2003'ten bu yana 6 milyondan fazla satan Mazda3, 2019'da yepyeni tasarım diline ve teknolojilere kavuşan Mazda 3 otomobil tutkunları tarafından çok seviliyor.

Mazda 3, Japon estetiğinin özünü somutlaştırmayı amaçlayan olgunlaşmış bir Kodo tasarım dilini ortaya koyuyor. Genel hatları ile basit, tek bir hareket sunarken, ince dalgalanmalar ile tasarımı, değişen ışık yansımalarında tasarımını görsel şölene çevirir. Bu durum da, Mazda 3'e; önceki Kodo tasarımlarından daha fazla doğallık ile canlılık katmıştır. Mazda 3 aynı platformda üretilmesine rağmen, Sedan zarif, Hatcback duygusal olarak tasarlanmıştır.

Bu Model; İnsanların doğal denge hissinden en iyi şekilde yararlanmasına yardımcı olmak için tasarlanan Skyactiv-Vehicle Mimarisini içeriyor.

Kaynak; Mazda Global
 

Üst Alt