- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Tüm modelleri not aldım. Fikirler için teşekkür ederim. Daha uygun bir zamanda tekrar yazacağım. Araç modelleriyle ilgili (varsa) olumlu olumsuz görüşleri de merak ediyorum.
Can Citroën saxo dizel al turbosuz
Neyse, off the record...
Çok da ciddiye aldım oysa ki.Ben de görünce bi süre beğenmeme butonunu aradım
Çok da ciddiye aldım oysa ki.
O ne futbolcu muMaruti on numara valla
Sephia alacağına bizim bg ler daha çekici
Tamamen işlevsellik üzerine düşünüyorum ben de. F/P neyse ona odaklanacağım. Duygularımız artık cebimizde. Saxo ve Twingo da ciddi değerlendirdiğim araçlar. Temelde HB ve küçük araç planım var. Eşimin acemiliğini atması için de tampon far sinyal gibi kaporta parçalarının da ucuz olmasını önemsiyorum.Önümüzdeki yıllar sıkıntılı yakıt tüketimi ve masraf önemli. Çok da duygusal yaklaşmamak lazım. Parametreler neye uyuyorsa o. Saxoysa saxo, twingoysa twingo arkadaş.
Tamamen işlevsellik üzerine düşünüyorum ben de. F/P neyse ona odaklanacağım. Duygularımız artık cebimizde. Saxo ve Twingo da ciddi değerlendirdiğim araçlar. Temelde HB ve küçük araç planım var. Eşimin acemiliğini atması için de tampon far sinyal gibi kaporta parçalarının da ucuz olmasını önemsiyorum.
Eski arabam katılıyorum sana bende yukarda aynı markayı tavsiye etmiştimBana kalırsa Fiesta Flair ismi geçen Fransız Saxo ve Twingodan daha kaliteli, keyifli, parça temini kolay, saglam ve zevklidir.
Bana kalırsa Fiesta Flair ismi geçen Fransız Saxo ve Twingodan daha kaliteli, keyifli, parça temini kolay, saglam ve zevklidir.
Fiyatlarına baktım da eli yüzü düzgün olanlar 20 bin tl civarında seyrediyor.Eski arabam katılıyorum sana bende yukarda aynı markayı tavsiye etmiştim
Ben satarken de vardı 20 isteyen aylarca bekliyorlar öyle ilanda. Adam akıllı satıcı olsalar 17 civarı bi rakama bırakırlar diye tahmin ediyorumFiyatlarına baktım da eli yüzü düzgün olanlar 20 bin tl civarında seyrediyor.