Handsomesalas
Katılımcı
evi köyü sattıran cinsindenPatlat bi kredi
sahibinden.com user login
www.sahibinden.com
evi köyü sattıran cinsindenPatlat bi kredi
www.sahibinden.com
Ben de 400-500 liralık bişey sandımPatlat bi kredi
www.sahibinden.com
Ben de 400-500 liralık bişey sandım
Abi senin eski arabaya binmemen lazımBiraz detay yazalım,
Perşembe sabahı Acıbadem deki Opel Global yetkili servise aracı teslim ettik, Test sürüşü ve gerekli kontroller sonrası aklımda kalanlar,
Şanzıman kovanında sızıntı var çok değil ama conta ile deneyecekler,
Radyatör de sızıntı varmış orjinali ile değişecek, devirdaim yenilenecek
Şanzıman kulağı yıpranmış onu şimdilik erteledik,
Aks körüğü değişecek,
Benzin filtresi ve diğer elementler ile rutin 10 bin bakım ,
V kayışları,
Triger seti
İşçilik dahil 11 bin tl gibi bir fiyat çıktı, Allahtan sponsor bulduk
Buralarda daha bebek abisi bu...
Böyle misal mı olur abi
Ben bu kasa ve modeli ilk kez görüyorum ve çok beğendim.Buralarda daha bebek abisi bu...
Şaka bir yana bu kasa benim de hoşuma gidiyor.
Fiyatlar genelde böyle ,tabi bunun yürütme maliyeti ve diğer giderleri nedir ne değildir ona bakmalı.Böyle misal mı olur abi
Fiyat çok uygun değil mi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben bu kasa ve modeli ilk kez görüyorum ve çok beğendim.
Abi yıllık 30-40 binlik arıza verir mi ki, motor şanzıman sağlamsa bu araca binilir bence , ben bu arabayı daha önce görsem Faso ağayı geri almazdım.Fiyatlar genelde böyle ,tabi bunun yürütme maliyeti ve diğer giderleri nedir ne değildir ona bakmalı.
Ben buna keyfi binerim , arada bir uzun yola çıkarım yıllık 30-40 bin maliyet önemli değil denirse neden olmasın.
Arıza olarak değil de genel bakım maliyetleri anlamında sanırım, mesela sende bu maliyet 10 bin olur, Naim abi sileceğe sinek çarptığı için Mengerlerden randevu alacağı için maliyeti 50 bin olur.Abi yıllık 30-40 binlik arıza verir mi ki, motor şanzıman sağlamsa bu araca binilir bence , ben bu arabayı daha önce görsem Faso ağayı geri almazdım.
Valla bayıldım arabaya , aklımın bı kosesinde dursun.Arıza olarak değil de genel bakım maliyetleri anlamında sanırım, mesela sende bu maliyet 10 bin olur, Naim abi sileceğe sinek çarptığı için Mengerlerden randevu alacağı için maliyeti 50 bin olur.
Gelince bi tur verirsin. @Murat Yılmaz ne zaman künefe yemeye gidiyoruzValla bayıldım arabaya , aklımın bı kosesinde dursun.
Bende bir zamanlar Maxima falan bakrken komşuda görüp hayran olmuştum.Gerçekten çok cezbedici kasası var,canlısı dahada güzel.Lakin yürütme masraflarını düşünüp hayalini bile kuramamıştım.Valla bayıldım arabaya , aklımın bı kosesinde dursun.
Zaten çok uzun , eğer başka bir eksi yönü yoksa bence short kasa iyi.neden diye sorduğun sorunun cevabını da vermişsin zaten erkek için uzun iyidir, bana önemli olan işlevi muhabetti yapma şimdi
Öküzün büyük olsun bakZaten çok uzun , eğer başka bir eksi yönü yoksa bence short kasa iyi.
Biraz detay yazalım,
Perşembe sabahı Acıbadem deki Opel Global yetkili servise aracı teslim ettik, Test sürüşü ve gerekli kontroller sonrası aklımda kalanlar,
Şanzıman kovanında sızıntı var çok değil ama conta ile deneyecekler,
Radyatör de sızıntı varmış orjinali ile değişecek, devirdaim yenilenecek
Şanzıman kulağı yıpranmış onu şimdilik erteledik,
Aks körüğü değişecek,
Benzin filtresi ve diğer elementler ile rutin 10 bin bakım ,
V kayışları,
Triger seti
İşçilik dahil 11 bin tl gibi bir fiyat çıktı, Allahtan sponsor bulduk