- Araç Markası
- 2015 Mitsubishi Lancer
- Araç Renk ve Tip
- İnci Beyaz Sedan
Bakımlı bir astina 1.8 8.5sn gibi değerler yakalayabilir buda kanıtı
Son düzenleme:
;D alaydın birtane iyiydi abiAstina GT paylaşıp durmayın aklım hep kayıyor ona Maşallah
Neler çektiğini biliyorum abi bu uğurda. Adamlar harbiden ayıp etmişler amaAstina GT için 1200 km gittik vermediler. Vermeyenler utansın
Astina GT için 1200 km gittik vermediler. Vermeyenler utansın
Evet kalkış daha sert olabilir ama en iyi kalkış patinaja ramak kala olan kalkıştır. Patinaj çeken araba iyi kalkmaz zaman kaybeder. Daha önce çok kıydım kıymasına da aks başlarını eline alınca akıllanıyorsunAslında araç bundan daha iyi bir süre elde edebilirdi, biraz daha yüksek bir devirde kaldırılsa daha kısa sürede olaşırdı diye düşünüyorum, araca kıymadı galiba
Birde benim gibi biraz inişli bir yolu test için seçseydi 7.6 saniye garantiydi
Evet en iyi kalkış yol tutuşu kaybına mahal vermeyecek, verimli torkun olduğu maximum üst devir olmalı. Ancak bu videoda bahsettiğinz gibi pati çekmeye ramak kala gibi bir his almadımEvet kalkış daha sert olabilir ama en iyi kalkış patinaja ramak kala olan kalkıştır. Patinaj çeken araba iyi kalkmaz zaman kaybeder. Daha önce çok kıydım kıymasına da aks başlarını eline alınca akıllanıyorsun
Ah burada olaydın da deneyeydik o ölçümde bi hata var 7.5 sn olmasına imkan yok düzgün video isterim kanıt isterim