Veli abı ben bunu gecen sene ıkıncı el 150 tl ye aldım 29 ınc 2 aylık urun sabıhı yurtdısına cıkıomus kaptım hemen
Cok memnum gıdısı vıtes atısı kasaın hafıf olusu selesı bıde 29 ınc ıkı pedal cevırıyon uzuyor gıdıyor. Frenler kalıper balata dısklı gobekten,vıtes shımano. Lastik sisirme pompasi bile var
Kumas haric plastik deri her yere sıkiliyor hindistan cevizi kokuyor. Silikon bazli degil Ph nötr ürun bu sayede yazın arac kullanirken ön konsol cama yansimiyor. Ürun silikon bazli 10 tl lik urunler gibi civak civak parlatmiyor. Dogal mat satin bi görunum veriyor.
Gittigidiyor'un bu tarz indirimlerini yakalayabilmek önemli... İndirim üzerine sepet indirimi yapıyorlar ama saatli süreli oluyor. Bazen N11 de bu tarz indirim yapıyor ama kupon uygulaması yüzünden mecbur kalmadıkça orayı kullanmak istemiyorum.
Geçen yıl aynı ürünü Çin'den 10 dolara almıştım, bu ürünü paylaşmamın sebebi, Türkiye sitelerinde en uygunu olması ve üzerine düşen görevi fazlasıyla yapmasıdır... Ürün yorumları da bu yönde zaten.
Acelem yok, beklerim gelmesini diyorsanız da; ürüne nakliye koymuşlar ve yaklaşık 13 dolara gelmiş...
Belki pazarlıkla verirler abi önceki gün sipariş verecektim, baktım ürünün fiyatı artmış hemen mesaj attım sipariş verecektim ama fiyatı artmış diye, hemen ödeme bekleyen ürüne indirim yaptılar, ödemesini yaptım bende